header

Initiatielessen badminton Herfst 2023

Initiatielessen herfst 2023 


Ontdek de opwindende wereld van badminton met de initiatielessen van Badmintonclub Kasterlee! Als je 14 jaar of ouder bent en de adrenaline van deze uitdagende sport wilt ervaren, dan is dit jouw kans om jezelf te ontplooien. We brengen je graag de basisvaardigheden bij en laten je badmintonavontuur beginnen met een knal!

Wanneer? 

Elke zondag, van 19:00 tot 20:00 uur, duiken we in de fascinerende wereld van badminton. Daarna kun je van 20:00 tot 21:00 uur vrij spelen en je nieuwe vaardigheden in de praktijk brengen.


Lesdata in 2023:
  • 24 september: Opslag - Leer de kunst van de perfecte opslag en ontdek hoe je je tegenstanders kunt verrassen.
  • 1 oktober: Clear en Drop - Beheers de clear en drop slagen en word meester in het controleren van het spel.
  • 8 oktober: Netdrop en Lob - Ontdek de finesse van netdrops en lobs en breng je spel naar een hoger niveau met deze geavanceerde technieken.
  • 29 oktober: Spelregels en Situaties - Begrijp de regels en situaties die de badmintonsport zo boeiend maken, zodat je zelfverzekerd op het veld staat.
  • 5 november: Herhaling - Een laatste kans om je vaardigheden te verfijnen en te herhalen wat je hebt geleerd, zodat je helemaal klaar bent om te schitteren op de veld.

Mis deze geweldige kans niet om badminton te ontdekken in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Sluit je aan bij onze initiatielessen en laat Badmintonclub Kasterlee je badmintonavontuur onvergetelijk maken! We kijken er naar uit om je te verwelkomen op de baan.Niet leden Prijs: 25 euro
Inschrijven via ons inschrijvingsformulier 

Prijs vanaf les 2: 20 Euro, vanaf les 3: 15 euro, enz...

  • Deze 25 euro (of minder) wordt afgetrokken van je lidgeld wanneer je besluit je aan te sluiten bij de club. Informatie aansluiting bij badmintonclub Kasterlee: Praktische informatie
Je bent natuurlijk ook steeds welkom elke woensdag van 20u00 tot 22u00 om vrij te komen meespelen

Leden 
De lessen zijn gratis. We vragen je wel in te schrijven via ons ons inschrijvingsformulier.


Inschrijven voor de initiatielessen

Webshop gemaakt met EasyWebshop